,,Čovek vredi onoliko koliko zna” – Steknite primenljiva znanja I veštine vezano za ISO 9001:2015 – menadzment upravljanja kvalitetom

Imate uveden ISO standard 9001:2015 menadzment upravljanja kvalitetom, a niste sigurni da znate kako da pravilno vodite i održavate dokumentaciju? Ne vidite još uvek prave benefite i unapređenja koja donosi ovaj standard?

Planirate da se bavite održavanjem ISO dokumentacije ili prosto želite da unapredite svoje trenutno znanje i veštine vezane za menadzment upravljanja kvalitetom? Onda je ovaj kurs pravi izbor za Vas!

 

Cilj ovog kursa je da Vam uz pomoć realnih primera i praktičnih saveta da smernice i uputstva na koji način možete upravo Vi da doprinesete unapređenju poslovanja preduzeća.

ISO organizacija je osnovana sa ciljem da pruži praktična i primeljiva rešenja koja garantuju unapređenje poslovanja ! Osnovana je davne 1947. godine i od tada neprestano prikuplja povratne informacije od najuspešnijih preduzeća i na osnovu toga razvija alate, procedure, pravila i uputstva kako bi svakoj kompaniji i njenim zaposlenima omogućila dalji razvoj i napredovanje !

S obzirom da je izražena sve veća potreba kompanija za uvodjenjem ovog ISO standarda, takođe je neophodno da i zaposleni budu spremni da odgovore na zahteve koje ovaj standard donosi.

Nakon što prođu obuku, polaznici su u potpunosti osposobljeni da rade na održavanju celokupne dokumentacije, popunjavanje svih obrazaca, davanja predloga za izmene postojećih procedura, praćenje performansi i učinka zaposlenih, rukovođenje obukama zaposlenih, praćenje Zakonske regulative ….

Polaznicima se izdaje sertifikat – ISO 9001:2015 administrator od strane agencije MOJ STANDARD kao dokaz da su stekli osnovna znanja za planiranje, održavanje I kontrolu svih procedura ISO 9001:2015 .

Ko može da pohadja ovu obuku ?

Obuku mogu da pohađaju sve osobe uključene u proceduru uvođenja, održavanja i vođenja procedura i dokumentacije ISO 9001:2015

Polaznici mogu biti:

  • Interni i eksterni proverivači koji će vršiti interne ili eksterne provere u skladu za zahtevima ISO 9001:2015
  • Imenovani predstavnici rukovodstva
  • Izvršni menadžeri
  • Članovi tima za kvalitet
  • Sva zainteresovana lica koja žele da unaprede svoja znanja I veštine

Nakon obuke stičete teorijska znanja kao I praktična iskustva koja su neophodna za uspešno uvođenje I održavanje ISO 9001:2015 - sistem menadžmenta kvalitetom.

 

Kontaktirajte nas:

Gospićka 5, Beograd


office@mojstandard.rs


+381-62-253-994


www.mojstandard.rs


PIB: 110544735, Registarski broj/Maticni broj: 64897659

Ako imate pitanja ili vam je potrebno više informacija to možete uraditi preko ovog formulara.