Porodica standarda ISO/IEC 27001:2013 pokriva gotovo svaki tip organizacije. Tačnije, ISO 27001:2013 - sistem upravljanja bezbednošću informacija daje smernice za uspostavljanje sistema upravljanja bezbednošću informacija i sadrži Politike, uputstva i procedure koji pomažu u zaštiti podataka Vaše organizacije. S toga ne postoji organizacija ( velika ili mala ) kojoj ovaj standard nije neophodan, jer sva preduzeća u svakodnevnom radu obrađuju podatke, što svojih zaposlenih, klijenata ili drugih zainteresovanih strana.

Svedoci smo uvođenja raznih uredbi kako na lokalnom, tako i na evropskom nivou koje se baziraju na zaštiti podataka i bezbednosti sistema unutar kojih se ti podaci obrađuju.

Pooštravanje tržišnih uslova ima za cilj da obezbedi kontrolu i reguliše način na koji će se podaci obrađivati. Najaktuelniji primer je GDPR ( General Data Protection Regulation ) odnosno u Srbiji ZZPL ( Zakon o zaštiti podataka o ličnosti ).

U svakom se kao preduslov postavlja: zaštita integriteta, poverljivosti, dostupnosti podataka, a kazne i potencijalni rizici su ogromni

Naš cilj je da Vam pomognemo da uspostavite sistem upravljanja bezbednošću informacija koji će funkcionisati na najbolji mogući način prilagođen Vašoj organizaciji. Kroz obuku i edukaciju Vaših zaposlenih podići ćemo svest o nužnosti i obavezi primene zahteva koji su jasno definisani ISO 27001:2013 standardom. Edukacija zaposlenih na svakodnevnom nivou i praćenje aktuelnih trendova i zloupotreba je nešto za šta rukovodstvo organizacije mora odvojiti vreme i resurse, a mi smo na raspolaganju kao vid podrške u svemu tome.

Kao rezultat:

  • Podići ćete kvalitet usluge koju pružate, uz pozitivan uticaj na Vaše klijente, poslovne partnere i druge zainteresovane strane kao i reputaciju organizacije uopšte;
  • Zaštitićete podatke od neovlašćenog pristupa, gubitka i regulisati odnose u najboljoj poslovnoj praksi, a u skladu sa zahtevima ISO 27001:2013 standarda. Svi vole da rade po jasnim instrukcijama i smernicama čime se mogućnost zloupotrebe svodi na minimum;
  • Optimizacijom Vaših poslovnih procesa i minimiziranjem rizika pomoći ćete i svojim klijetima da budu još efikasniji;
  • Bićete bez negativne reklame, finansijskih gubitaka i neusaglašenosti sa zakonskom regulativom. Ranjivosti se otkrivaju rano, uz mogućnost da se reše brzo i efikasno bez dodatnog angažovanja drugih učesnika;
  • Sigurnost, tržišna prednost i povećanje vrednosti Vaše organizacije kroz sertifikaciju za ovaj međunarodni Standard neka budu Vaš cilj u narednom periodu i pravovremena i dobra poslovna odluka.

MOJ STANDARD tim je Vaš siguran i pouzdan partner u procesu pripreme za ovaj zahtevan, a opet toliko bitan i važan Standard. Iskustvo koje imamo i želja da uradimo sve što je potrebno kvalitetno i na vreme u skladu sa potrebama Vaše organizacije, neke su od naših kvalitativnih prednosti.

Inicijalni sastanak je prilika da se upoznamo i razmenimo ideje, mišljenja i vizije. Možete nas kontaktirati putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , kontakt telefon +38162253994 za ugovaranje sastanka i više informacija.